Begeleiding naar een gelukkiger leven

Je wilt niet meer continue ‘aan’ staan maar jezelf ook meer rust kunnen gunnen. Weer met voldoende energie op kunnen staan zodat je zin hebt in de dag en uitkijkt naar nieuwe uitdagingen. Een leven meer vanuit je eigen kracht en verlangen in plaats van geleefd worden. Wanneer je klaar bent met de vermoeidheid, het geleefd worden, slaapproblemen en de snaaibuien dan ben je hier aan het juiste adres.

Kortom je wilt begeleiding naar een meer ontspannen, energieker en gelukkiger leven. Een leven vanuit je eigen kracht en verlangen. Dan ben je hier aan het juiste adres voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik confronteer je, zonder oordeel, op een natuurlijke en wijze. Ik stel je de juiste vragen op het juiste moment zodat je tot nieuw inzicht komt en tot slot motiveer en inspireer ik je om jouw nieuwe beweging te laten maken.

Bekijk aanbod

Waar kan ik jou bij helpen?

Vitaliteitscoaching

Voel je dat je niet te lang meer alle ballen hoog kan houden? Sta je 24/7 ‘aan’ en kan je de uit knop niet meer vinden? Eet je al je stress weg en heb je s ’avonds geen energie meer om te sporten? Heb je allerlei vage gezondheidsklachten dan is vitaliteitscoaching iets voor jou!

Lees verder

Stress en Burn-out Coaching

Stress heeft zolang het niet te lang aanhoudt een positieve functie. Het zorgt voor alertheid en verscherpt functies van zintuigen waardoor je goed kan handelen/presteren. Maar te lang en te vaak stress haalt je uit je kracht. Langdurige stress ontstaat wanneer er geen juiste balans is tussen wat je (on)bewust van jezelf vraagt en wat je kan.

Lees verder

Mental Coaching

Mental coaching richt zich op je mindset (gedachten). Te veel negatieve gedachtes, ook wel de innerlijke criticus genoemd, zorgen voor spanningen, onrust, angst, onzekerheid, etc. Deze belemmerende gedachtes halen je uit je kracht en houden je tegen om jezelf te ontwikkelen. Wil je weer meer regie over je eigen leven, groeien in zelfvertrouwen en het beste uit jezelf halen dan is dit de training voor jou.

Lees verder

Persoonlijke ontwikkeling

Je kunt op bepaalde momenten in je leven vastlopen in een probleem, situatie of relatie. Dat kan zowel werk- als privé gerelateerd zijn. De manier waarop je zaken aanpakt en je bekende gedrag werken helaas niet meer. Je vertrouwde strategieën lijken niet meer te werken. In deze situaties is persoonlijke begeleiding of individuele coaching een prachtig instrument om je patronen te doorzien en weer in beweging te komen.

Lees verder

Trainer Hormoonfactor

Wil je afvallen maar eet je te veel (suiker) of te ongezond en kan je hier maar niet mee stoppen? Heb je veel last van langdurig stress waardoor je je langzaam voelt opbranden? Wil jij bewuster en gezonder gaan eten/leven? Wil je meer bewegen maar kies je er s ‘avonds voor om toch maar futloos op die bank te hangen? Wil je na een burn-out verantwoord opbouwen? Heb je veel last van lichamelijke klachten bij menstruatie en/of overgang? Wil je je basis van voeding, bewegen en rust verbeteren maar je weet niet hoe? Dan is de begeleiding a la ‘Trainer Hormoonfactor’ de weg naar verbetering voor jou.

Lees verder

Navigeer naar

Aanbod

Je wilt begeleiding naar een meer ontspannen, energieker en gelukkiger leven. Een leven vanuit je eigen kracht en verlangen. Dan ben je hier aan het juiste adres voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Naar pagina

Voor wie

Loop je vast, wil je graag verandering aanbrengen maar lukt je dat maar niet? Ben je bereid en gemotiveerd om jezelf (verder) te ontwikkelen? Heb je de intentie om te groeien, maar vind je dit spannend? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor coaching.

Naar pagina

Tarieven

De aanpak is volledig maatwerk volgens het principe: ‘Zo kort als mogelijk en zo lang als noodzakelijk’. We starten ieder coaching traject met een intakegesprek op kantoor, tijdens een wandeling of op een gezamenlijke gekozen locatie.

Naar pagina
Menu