Angst de baas

Leestijd: 3 minuten
Heb jij het gevoel dat je in een surrealistische slechte film bent beland? Worden je emoties je te veel bij de gedachte dat het Corona virus de hele wereld raakt? Duizelen alle ballen van je verschillende rollen als werknemer/werkgever, ouder en docent door je hoofd? Of voel je je juist heel eenzaam nu zo thuis en op jezelf aangewezen?
Lees dit artikel

Volg mij op Instagram

Navigeer naar

Aanbod

Je wilt begeleiding naar een meer ontspannen, energieker en gelukkiger leven. Een leven vanuit je eigen kracht en verlangen. Dan ben je hier aan het juiste adres voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Naar pagina

Voor wie

Loop je vast, wil je graag verandering aanbrengen maar lukt je dat maar niet? Ben je bereid en gemotiveerd om jezelf (verder) te ontwikkelen? Heb je de intentie om te groeien, maar vind je dit spannend? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor coaching.

Naar pagina

Tarieven

De aanpak is volledig maatwerk volgens het principe: ‘Zo kort als mogelijk en zo lang als noodzakelijk’. We starten ieder coaching traject met een intakegesprek op kantoor, tijdens een wandeling of op een gezamenlijke gekozen locatie.

Naar pagina
Menu