Mijn groei

Vanaf kleins af aan heb ik me aan mijn omgeving aangepast om de lieve vrede te bewaren en om ertoe te doen. Door de opleidingen, die ik heb gedaan, coaching en levenservaring ben ik me bewust geworden dat ik zaken zoals veiligheid, liefde en zekerheid buiten mezelf zocht. Ik had een bepaald overlevingsmechanisme gecreëerd en dan kom je op een punt in het leven dat dit mechanisme niet meer werkt. Ik had mijn leven zo in het teken van mijn omgeving gezet dat ik hiermee ook steeds meer energie en kracht verloor. Mezelf kwijtgeraakt en misschien mezelf zelfs nooit gevonden. Doordat ik dit tot inzicht kwam, kon ik de regie over mijn leven teruggaan (leren) nemen.

Langzaam aan kwam de balans en levensenergie terug. Door coaching, het volgen van diverse opleidingen op het gebied van hormonen, voeding, stress en mindset heb ik de weg gevonden die bij mij voor een positieve verandering hebben gezorgd. Sinds augustus 2018 deel ik met succes mijn kennis en kunde om ook anderen te begeleiden naar een gelukkiger, meer ontspannen en energieker leven. Het is mijn passie om mensen met concrete en effectieve stappen te leren hoe ze weer de regie over hun leven kunnen terugpakken en een meer ontspannen leven te leiden vol energie en vanuit eigen verlangen.

Lees verder

Wat krijg je als je mij kiest als coach?

Naast mijn kennis en deskundigheid als gediplomeerd Vitaliteitscoach, stress-burnout coach, mental coach en trainer hormoonfactor ben ik erg gedreven om voor jou tot de gewenste resultaten te komen. Dit doe ik met veel enthousiasme, vol aandacht, zonder oordeel en ik confronteer je op een liefdevolle manier.

Ik leer je bewust te worden dat gezonde voeding, voldoende beweging en rust de basis is voor een energiek leven. Daarnaast leer ik je jezelf en je lichaam beter te kennen. Ik stel je vragen waardoor je gaat nadenken over jezelf, je gedachten en gevoelens. Je krijgt inzicht in je stressoren, je belemmerende overtuigingen en gedragspatronen. Dit alles met als doel om de regie over je leven te (her)pakken en een meer ontspannen, energieker en gelukkiger leven te leiden. We doen alles stap voor stap op jouw tempo waarbij we de doelen voor ogen houden, die jij jezelf hebt gesteld.

Naast gediplomeerd Vitaliteitscoach ben ik ook gediplomeerd Stress-burnout Coach, Mental Coach en Trainer Hormoonfactor®. Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelingen op persoonlijk vlak en volg ik regelmatig trainingen, workshops en verdiepingsdagen op het gebied van stress, burn-out, voeding, hormonen, brein en darmen.

Afspraak maken

Studies

  • HBO Management met specialisatie coaching
  • Stress en Burn-out Coach, te Sonnevelt Opleidingen (hbo-niveau)
  • Mental Coach, te Sonnevelt Opleidingen (hbo-niveau)
  • Trainer Hormoonfactor, te Sonnevelt Opleidingen (hbo-niveau)
  • Vitaliteitscoach, te Sonnevelt Opleidingen (hbo-niveau)

Volg mij op Instagram

Navigeer naar

Aanbod

Je wilt begeleiding naar een meer ontspannen, energieker en gelukkiger leven. Een leven vanuit je eigen kracht en verlangen. Dan ben je hier aan het juiste adres voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Naar pagina

Voor wie

Loop je vast, wil je graag verandering aanbrengen maar lukt je dat maar niet? Ben je bereid en gemotiveerd om jezelf (verder) te ontwikkelen? Heb je de intentie om te groeien, maar vind je dit spannend? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor coaching.

Naar pagina

Tarieven

De aanpak is volledig maatwerk volgens het principe: ‘Zo kort als mogelijk en zo lang als noodzakelijk’. We starten ieder coaching traject met een intakegesprek op kantoor, tijdens een wandeling of op een gezamenlijke gekozen locatie.

Naar pagina
Menu