Aanbod

Persoonlijke ontwikkeling

Je kunt op bepaalde momenten in je leven vastlopen in een probleem, situatie of relatie. Dat kan zowel werk- als privé gerelateerd zijn. De manier waarop je zaken aanpakt en je bekende gedrag werken helaas niet meer. Je vertrouwde strategieën lijken niet meer te werken. In deze situaties is persoonlijke begeleiding of individuele coaching een prachtig instrument om je patronen te doorzien en weer in beweging te komen.

Loop je vast en je weet niet hoe je in beweging kunt komen? Wil je dingen graag anders doen maar vind je het spannend? Graag leer ik je wat de te zetten stappen zijn voor jou zodat je de grip op jouw leven terugkrijgt. Je kan meer dan je denkt alleen ben je je soms niet meer bewust van bepaalde gedragingen/overtuigingen waardoor je lijkt vast te zitten en niet tot de beweging komt die je graag zou maken. Een beweging naar meer ontspanning, meer energie, meer liefde, meer vrijheid of geluk.

Ik leer je graag hoe je met situaties om kan gaan en zelf grip houdt op je rust, energie en een leven vanuit jouw verlangen/geluk. Dit doen we door inzicht te creëren wat leidt tot concrete en effectieve stappen. Het doel hierbij is om meer groei, ontspanning, meer kracht en meer energie te ervaren. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Groei en ontwikkeling in het persoonlijke en professionele leven

Het doel van coaching is om mensen te begeleiden op het gebied van groei en ontwikkeling in het persoonlijke en professionele leven. In een coach/begeleidingstraject wordt gekeken naar mogelijkheden en belemmeringen evenals naar patronen in het eigen gedrag. Het is goed te weten dat gedrag wordt beïnvloed door normen, waarden, karakter, drijfveren, percepties en overtuigingen. Coaching richt zich dan ook in het bijzonder op deze onzichtbare mechanismen. De coach maakt je bewust van je gedrag en de effecten hiervan (op anderen). En helpt je de oplossingen en antwoorden te ontdekken.

Het is goed te weten dat gedrag wordt beïnvloed door normen, waarden, karakter, drijfveren, percepties en overtuigingen. Coaching richt zich dan ook in het bijzonder op deze onzichtbare mechanismen.

De regie over je leven

Iedereen heeft zo zijn of haar levensles of wil zichzelf nog verder ontwikkelen. Als kind kun je bijvoorbeeld (onbewust) pijn ervaren die zorgen voor leegtes en deze leegtes ga je opvullen met zaken buiten jezelf, om te overleven. Je bent als het ware wat puzzel stukjes verloren gaandeweg. Wanneer het niet meer werkt om bepaalde zaken buiten jezelf te halen, je vast loopt, is het tijd om je hiervan bewust te worden en de regie over je leven terug te nemen. Je gaat als het ware je puzzel weer heel maken. Sommige mensen spreken over een ui die je laag voor laag afpelt zodat je steeds meer je eigen leven weer gaat leven. Je pelt dan alle overtuigingen, gedragspatronen en het overlevingsmechanisme af.

Inzicht in jezelf maakt je beter in staat jouw koers te varen, je kwaliteiten te benutten en nieuwe alternatieven voor je gedrag te creëren.

& Somford Coaching

Mijn naam is Miranda Somford (1972), een enthousiaste vrouw en gedreven om zoveel mogelijk groei uit het leven te halen. Door bewustwording creëren we een brug naar verandering voor jou. Je leert de regie over jouw leven in handen te nemen en je kracht te (her)ontdekken. Lees verder…

Menu