Alle tarieven

Hieronder staan mijn tarieven. Ik hanteer een prijs op aanvraag voor groepstrajecten voor bedrijven. Wil je liever zelfstandig aan de slag dan vind je binnenkort ook trainingen die je online kunt volgen.

Een intakegesprek voor particulieren en bedrijven:

€ 50,00 exclusief btw/ € 60,50 inclusief btw.

Persoonlijke coaching per uur voor particulieren en bedrijven:

€ 82,00 exclusief BTW /  € 99,22 inclusief BTW.

Online persoonlijk coaching per uur voor particulieren en bedrijven:

€ 72,00 exclusief BTW / € 87,12 inclusief BTW.

De gesprekken vinden plaats op kantoor, tijdens een wandeling of op een gezamenlijke gekozen locatie. In 45 minuten maken we kennis met elkaar, bespreken we kort je hulpvraag en bespreken we of er uiteindelijk een klik is met elkaar om een coaching traject in te gaan. Tot slot bepalen we hoeveel sessies we ongeveer nodig hebben.

Afspraak maken

Afspraak afzeggen

Afspraken dienen minimaal 24 uur voor de geplande afspraak schriftelijk of telefonisch te worden afgezegd. Bij het niet tijdig afzeggen van de afspraak wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

Contact opnemen

Navigeer naar

Aanbod

Je wilt begeleiding naar een meer ontspannen, energieker en gelukkiger leven. Een leven vanuit je eigen kracht en verlangen. Dan ben je hier aan het juiste adres voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie

Loop je vast, wil je graag verandering aanbrengen maar lukt je dat maar niet? Ben je bereid en gemotiveerd om jezelf (verder) te ontwikkelen? Heb je de intentie om te groeien, maar vind je dit spannend? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor coaching.

Tarieven

De aanpak is volledig maatwerk volgens het principe: ‘Zo kort als mogelijk en zo lang als noodzakelijk’. We starten ieder coaching traject met een intakegesprek op kantoor, tijdens een wandeling of op een gezamenlijke gekozen locatie.